Workshops bij Tooi & Opschik

 

Wanneer u zelf een creatie wilt gaan maken en u kunt ook nog een paar mensen mee krijgen, dan kunt u zich aanmelden voor een workshop (ca. 10 personen.)

Als een, door u zelf samengestelde, groep of een club van een  vereniging uit meer dan 10 personen bestaat  en er is een geschikte locatie, dan kom ik graag naar u toe.

De workshops zijn er in verschillende thema's en  prijsklassen. De thema's zijn meestal verbonden  aan de tijd  van het jaar.
Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen.

 

workshop.png

Workshops in 4 seizoenen

In het eerste deel van het nieuwe jaar kunnen er uiteenlopende stukken gemaakt worden;
in februari b.v. kunnen we nog werken met voedermateriaal terwijl we in maart al volop met lentebloemen en bolletjes bezig gaan.
 
In alle jaargetijden zijn er frame's om op te maken of aan te kleden en met kleine veranderingen, in ieder seizoen, gaan ze het hele jaar mee.

In de zomer viert bijna iedereen vakantie en gaan veel mensen op pad maar er komen ook steeds meer vakantiegangers naar hier.

Zo kunnen er zich altijd groepjes, clubjes, bezoekers van de Bierbrouwer,  de Kaasmaker, het Outdoorcentrum, het Museum, Coco Maria of ergens in de omgeving, zich geroepen voelen om een creatieve middag  of avond te vullen, dan kan er natuurlijk een work- shop geregeld worden.

We zoeken samen een geschikte workshop uit, stellen een datum, tijd en prijs vast en gaan dan aan de slag.

De herfst heeft weer zoveel meer te bieden dan de zomer, met al zijn prachtige kleuren.
Takken, bloemen, bladeren en vruchten; oprapen, plukken, verwerken; en de mooiste creaties komen tevoorschijn.

In september of met een beetje geluk al in augustus krijgen we heel veel oranje van heel veel pompoenen, welke geweldig combineren met de kleuren van de herfst ook aan Haloween wordt in toenemende mate invulling gegeven en past ook prima bij de herfstsfeer en geven tevens creatieve ideeen.

De herfst geeft ook de gelegenheid om mooie kranzen te maken, mede door zijn vele, mooie en gekleurde materialen, maar kranzen kunnen natuurlijk in alle seizoen en bij alle gelegenheden gemaakt worden.

De avonden worden weer langer en binnen wordt het warm en gezellig aangekleed.
De workshops kunnen daar een steentje aan bijdragen; mooie bloemen-creaties, takken-constructies, kranzen of guirlandes.

Frame's donker of licht, in goud of zilver, met of zonder lichtjes, frame's als een kerstklok of ster, met veel groen of bloemen of met kerstballen in alle kleuren.
Er is heel veel mogelijk en zeker met de kerst.

Agenda workshops

Op dit moment zijn er geen workshops gepland.
Wilt u graag een workshop neem dan contact op voor de mogelijkheden.